ECOMEDIU (15 - 17 octombrie 2014) - preocuparea pentru un mediu mai curat - Actualitate | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Actualitate

ECOMEDIU (15 - 17 octombrie 2014) - preocuparea pentru un mediu mai curat

13 November 2014 - 01:32 PM Actualitate

Expo AradCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a organizat, în perioada 15 - 17 octombrie 2014, la Expo Arad, cel mai mare eveniment internațional de mediu din Vestul țării – ECOMEDIU.

Ajuns la ediția a XII-a, ECOMEDIU a tratat una dintre cele mai importante problematici cu care se confruntă lumea de astăzi: impactul negativ pe care industrializarea și utilizarea ineficientă a resurselor naturale îl au asupra mediului înconjurător.

Ediția din 2014 a promovat, în premieră mondială la un eveniment de mediu, o temă deosebit de discutată la nivel internațional: eradicarea ambroziei, subiect dezbătut de specialiști, medici și administrații locale, în prima zi de conferințe a evenimentului.

Pe parcursul celor trei zile de expoziție, importanți lideri de piață din domeniul deșeurilor periculoase și nepericuloase, igienizării domeniului public, institute de cercetare și dezvoltare, cât și asociații de mediu interne și internaționale au facilitat accesul publicului vizitator la o ofertă excepțională în ceea ce privește produse și servicii pentru protejarea mediului înconjurător.

„ECOMEDIU a fost un eveniment complex care s-a concentrat asupra soluționării problematicilor actuale în protejarea mediului înconjurător. Partea de expoziție a prezentat cele mai noi echipamente și produse de pe piață, iar conferințele organizate pe parcursul celor trei zile au tratat noutăți legislative în domeniu, servicii inovative și schimb de bune practici. Cu sprijinul Enterprise Europe Network, au fost organizate peste 150 de întâlniri de afaceri, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad generând platforma ideală pentru dezvoltarea de noi parteneriate și oportunități de business în domeniu“, a declarat Adrian S. Negrău, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.Alte articole in rubrica Actualitate