Romprest a făcut curăţenie în Ferentari - Actualitate | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Actualitate

Romprest a făcut curăţenie în Ferentari

10 May 2015 - 12:52 PM Actualitate

Curăţenie în FerentariSub coordonarea și la rugămintea Primăriei Capitalei, cel mai mare operator de salubritate din București SC Romprest SA a ecologizat câteva străzile emblematice din cartierul bucureștean Ferentari, Aleea Livezilor și, bineînțeles, Zăbrăuțului și Amurgului.

Romprest a mobilizat zeci de oameni și utilaje în acțiunea de curățenie, cantitatea totală de deșeuri evacuată fiind estimată la peste 300 de tone.

În zonă sunt 46 de blocuri, în care locuiesc în jur de 100 de mii de oameni. Angajaţii Primăriei Generale spun că vin periodic aici pentru curăţenie. De data aceasta a fost nevoie de 15 utilaje cu care să se adune mormanele de mizerie.

„Ar trebui să păstreze curățenia și să depoziteze în aceste containere pe care noi le-am amplasat în vecinătatea blocurilor, dar din păcate deșeurile nu sunt depuse în containere. Ele sunt pur și simplu aruncate de la ferestre direct pe carosabil“, a spus Magdalena Iuga, director adjunct la Direcţia Utilităţi Publice din cadrul PMB.

În paralel, în zonă au fost aplicate materiale și tratamente de deratizare, extrem de necesare în această parte a Capitalei României.

ecologicAlte articole in rubrica Actualitate