Înscrieri în timp record la eco-vouchere - Actualitate | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Actualitate

Înscrieri în timp record la eco-vouchere

10 November 2018 - 02:29 PM Actualitate

Înscrierile în programul „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat“ organizat de Primăria București au început pe 25 octombrie 2018 și s-au închis în seara zilei următoare.
Prin acest program, în schimbul unui autovehicul vechi, cu grad ridicat de poluare, proprietarul unic (persoană fizică cu vârsta de cel puțin 18 ani cu domiciliul stabil în Capitală sau persoană juridică cu sediul social în București) poate primi unul dintre cele 5.000 de eco-vouchere, fiecare în valoare de 9.000 lei pentru achiziționarea de autoturisme noi EURO 6, non-diesel, mijloace de locomoție noi „prietenoase cu mediul“, non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice și electronice noi cu clasă energetică superioară.
Conform regulamentului, înscrierile s-au închis după înregistrarea prin aplicația online a 6.000 de cereri, iar potrivit pevauto.pmb.ro, prima înregistrare a fost făcută pe 25 octombrie a.c., orele 18:18:10, iar ultima pe 26 octombrie, la 22:50:48 (orele serverului). Cererile vor fi analizate în ordinea înscrierii, iar după verificarea întrunirii condițiilor vor fi acceptați primii 5.000 de proprietari eligibili.

Irina TomșaAlte articole in rubrica Actualitate