S-a deschis al doilea pod al Pasajului Mihai Bravu - Dezvoltare durabilă | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Dezvoltare durabilă

S-a deschis al doilea pod al Pasajului Mihai Bravu

13 November 2014 - 02:21 PM Dezvoltare durabilă

Inaugurarea pasajuluiPrimarul general Sorin Oprescu a anunţat că începând din 28 octombrie a.c. bucureştenii pot circula şi pe cel de-al doilea pod al pasajului, pe sensul de mers Mihai Bravu - Calea Văcăreşti.

„După cinci luni fără câteva zile, al doilea pod Mihai Bravu - Văcăreşti este gata şi, de astăzi, a fost deschis circulaţiei. Se mai lucrează sub pasaj pentru supralărgirea carosabilului şi la bretelele de acces, lucrări care nu vor perturba însă traficul rutier“, a declarat primarul Capitalei, care a explicat că prin acest pasaj se închide inelul de circulaţie din partea de Sud-Est a oraşului.

Primul pod, pe sensul de circulaţie Calea Văcăreşti - Mihai Bravu, cu o lungime de 675,40 m, a fost în folosinţă la începutul lunii iunie 2014.

Sorin Oprescu a mai explicat că „odată cu finalizarea acestui proiect de infrastructură, timpul de aşteptare în trafic se va reduce semnificativ“. Peste 600.000 de bucureşteni, din patru mari cartiere, Berceni-Olteniţei, Balta Albă, Pantelimon şi Colentina vor avea astfel o legătură mult mai rapidă cu zona de Nord a oraşului (Aeroport Otopeni, Valea Prahovei), dar şi alternative faţă de inelul interior reprezentat de Mihai Bravu, Ştefan cel Mare, fapt care creează implicit şi descongestionarea traficului în zona centrală.Alte articole in rubrica Dezvoltare durabilă