National Energy Globe Award pentru „Laboratorul Verde al Reciclării“ - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

National Energy Globe Award pentru „Laboratorul Verde al Reciclării“

01 July 2015 - 01:08 PM Eco-life

Eco-Rom Ambalaje a fost premiatăÎn urma unui proces de selecţie în care au fost evaluate 1.500 de proiecte din 150 de ţări, Eco-Rom Ambalaje a obţinut National Energy Globe Award, cea mai prestigioasă distincţie naţională care se acordă anual companiilor care inovează şi dezvoltă soluţii sustenabile în domeniul lor de activitate. Acesta atestă performanţele şi eficienţa programului educaţional „Laboratorul Verde al Reciclării“.

Distincţia a fost oferită în data de 15 iunie 2015 în cadrul unei ceremonii oficiale, în prezenţa Dlui. Rudolf Lukavsky, consilierul comercial al Ambasadei Austriei la Bucureşti.

„Ne bucurăm că, an de an, eforturile companiei Eco-Rom Ambalaje se traduc prin noi rezultate de impact şi un loc de prestigiu pe harta ţărilor care investesc în inovaţie şi în educaţia pentru mediu“.

Aportul financiar al producătorilor afiliaţi companiei în privinţa creşterii calităţii serviciilor publice de separare a deşeurilor de ambalaje nu ar avea rezultatele preconizate fără investiţiile în campaniile de schimbare a comportamentului în cele 530 de localităţi în care activăm.

În ultimii ani am facilitat accesul către o educaţie ecologică completă pentru mai mult de 100.000 de elevi din România - adică peste 10% din învăţământul primar din România. Astfel, «Laboratorul Verde al Reciclării» consolidează parteneriatul cu autorităţile locale prin care reușim să schimbăm stilul de viaţă al românilor. Noul premiu recunoaşte îndeplinirea cu succes a acestor obiective“, a declarat Sorin Cristian Popescu, director general Eco-Rom Ambalaje.

La nivel european, proiectul a câştigat Golden Award for Excellence în cadrul competiţiei European CSR Awards, categoria Companii Mici şi Mijlocii. De asemenea, proiectul a primit Medalia de Argint în cadrul prestigioasei competiţii de comunicare International Business Awards (IBA). IBA a reunit peste 3.300 de nominalizări înscrise în diversele categorii deschise competiţiei, proiectul „Laboratorul Verde al Reciclării“ fiind nominalizat la categoria Proiectul de Responsabilitate Socială al anului în Europa.

Ramona BuciuAlte articole in rubrica Eco-life