O nouă campanie de conștientizare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în Botoșani - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

O nouă campanie de conștientizare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în Botoșani

10 December 2015 - 05:15 PM Eco-life

Campania EcoticECOTIC a lansat o nouă campanie de conștientizare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Botoșani, în parteneriat cu Urban Serv SA Botoșani, Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Botoșani, Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani și Modern Calor SA Botoșani. Campania se va desfăşura în perioada 02 noiembrie - 11 decembrie 2015.

„Electronice uzate? Cu mine le reciclezi pe nerăsuflate!“ este noua campanie care va fi desfășurată de echipa ECOTIC în Botoșani, reiterând cele două mari obiective ale ECOTIC: primul este legat de nevoia creării unei reale conștientizări în rândul populației asupra necesității colectării și reciclării, iar al doilea vizează o creștere semnificativă a cantității de DEEE-uri colectate, atât în perioada campaniei, 2 noiembrie  - 11 decembrie 2015, cât și ulterior, ca efect al campaniei. Mecanismul este menit să încurajeze publicul să colecteze, iar pentru predarea unei cantități de minimum 10 kg de deşeuri fiecare participant va primi pe loc o umbrelă, în limita stocului disponibil.

Colectarea va putea fi făcută la cele trei puncte de colectare municipale din Botoșani:

• Piața Agroalimentară - str. Vârnav, nr. 22, parcare Piața Viilor, în fiecare zi de luni, între orele 9.00 - 16.00;
• Asociația nr. 36 - str. Aprodu Purice, în spatele magazinului Util Gară, în zilele de marţi și joi, între orele 9.00 - 16.00;
• Asociația nr. 63 - str. Independen-ței, vizavi de Serconf, în zilele de miercuri, între orele 9.00 - 16.00 și vineri, între orele 9.00 - 13.30.

De asemenea, în cazul echipamentelor grele și voluminoase, se poate face o solicitare de ridicare la numerele de telefon 0231/517.007 și 0747.081.027, iar o echipă Urban Serv Botoșani se va deplasa și va ridica DEEE-urile de la domiciliu.

Asociaţia EcoticAlte articole in rubrica Eco-life