Au început înscrierile în concursul anual Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat! - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

Au început înscrierile în concursul anual Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat!

10 October 2016 - 03:13 PM Eco-life

Gala Premiilor Pentru Un Mediu CuratAjunsă la cea de-a VIII-a ediție, „Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat“ este un concurs anual de tradiție, organizat de Asociația ECOTIC și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei.

În data de 7 septembrie s-a dat startul înscrierilor pentru ediția 2016 a concursului, ediție deschisă, la fel ca în anii anteriori, următoarelor categorii: Companii, Instituții de învățământ, Instituții publice și ONG-uri. Organizat încă din anul 2009, concursul își propune să aducă în fața publicului larg și să popularizeze inițiative cât mai diverse de responsabilitate eco-socială din România.

„În cei 10 ani de activitate, ECOTIC a interacționat cu foarte multe categorii de public. Așa am aflat că în diferite comunități se dezvoltă proiecte care urmăresc îmbunătățirea condițiilor de mediu, precum și economisirea resurselor naturale. Ne-am gândit că toate aceste inițiative merită să fie cunoscute și promovate, iar astfel a apărut conceptul «Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat». Anul acesta organizăm cea de-a VIII-a ediție și ne dorim să avem cât mai multe proiecte la start“, a spus Valentin Negoiță, preşedintele Asociației ECOTIC.

În concurs vor putea fi înscrise proiectele dedicate protecției mediului, conservării resurselor planetei și prevenției risipei acestora, desfășurate începând din octombrie 2015. Proiectele pot fi încheiate sau în desfășurare, fiind necesară prezentarea rezultatelor finale sau intermediare. Înscrierile se vor încheia în data de 25 noiembrie, iar câștigătorii vor fi premiați în cadrul unei gale festive, care va avea loc în luna decembrie 2016.

Odată cu startul înscrierilor, concursul beneficiază de lansarea unui nou website, care conține o secțiune dedicată înscrierilor online. Așadar vă încurajăm să vizitați www.premiilepentrumediucurat.ro și să vă înscrieți proiectele în concursul dedicat unui mediu curat!

Asociația EcoticAlte articole in rubrica Eco-life