CCR România a încheiat prima ediţie a concursului „Cel mai tare la reciclare“ - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

CCR România a încheiat prima ediţie a concursului „Cel mai tare la reciclare“

09 November 2016 - 03:26 PM Eco-life

Cel mai tare la reciclareCantitatea de deșeuri colectate și reciclate de CCR România în cadrul concursului „Cel mai tare la reciclare“, organizat în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Satu Mare în perioada anului școlar 2015-2016 a fost de 72,5 tone.

Campania s-a desfășurat sub forma unei competiții pentru agenții colectori locali, cu scopul de a mobiliza și impulsiona colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile în rândul locuitorilor din județ prin intermediul agenților locali, dar și de a minimiza cantitatea de deșeuri din depozitul ecologic al județului Satu Mare, destinat doar deșeurilor biodegradabile. Alături de APM Satu Mare, competiția a fost organizată în colaborare cu Instituția Prefectului, ISJ Satu Mare, unități administrativ-teritoriale și agenți autorizați pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile. Pe toată perioada campaniei de colectare, CCR Logistics Systems și CCR REBAT au asigurat servicii de management al deșeurilor.

Rezultatele concursului „Cel mai tare la reciclare“ au fost anunțate la finalul lunii septembrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Curățeniei, când la Satu Mare a fost organizată și o amplă acțiune de ecologizare. Toate școlile câștigătoare din cadrul concursului au lansat pe apă mijloace de transport construite din recipiente de plastic și materiale reciclabile, realizate special pentru această ocazie.

Distincția „Școala anului“ a fost oferită Şcolii Gimnaziale Ion Creangă din Satu Mare, distincţia „Localitatea anului“ comunei Berveni și „Colectorul anului“ companiei ALPIN SRL. Toate școlile câștigătoare la concurs au fost recompensate de CCR România cu o excursie în Ungaria.

ecologicAlte articole in rubrica Eco-life