Start în etapa a III-a a „Stației de Reciclare“ în judeţul Brașov - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

Start în etapa a III-a a „Stației de Reciclare“ în judeţul Brașov

10 December 2016 - 01:18 PM Eco-life

Caravana Ecotic„Stația de Reciclare“ este o campanie de informare a publicului și de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) lansată de ECOTIC în iunie 2016, fiind dedicată mediului rural din România.

Brașov este cel de-al doilea județ străbătut de Caravana ECOTIC, cu sprijinul Instituției Prefectului Județul Brașov, al Agenției pentru Protecția Mediului Brașov și DEDEMAN. Cea de-a treia etapă s-a desfășurat în perioada 16-30 noiembrie 2016.

După ce a trecut prin satele din județul Iași, „Stația de Reciclare“ a ajuns în Brașov. În perioada 16-30 noiembrie 2016 s-a des-fășurat cea de-a treia etapă a campaniei, când caravana ECOTIC a staționat în cinci localități din județul Brașov, și anume: Săcele, Târlungeni, Budila, Teliu și Prejmer.

Până acum, „Stația de Reciclare“ Brașov a străbătut localitățile Moieciu, Bran, Zărnești, Vulcan, Cristian (în prima etapă), Ghimbav, Dumbrăvița, Bod, Hărman și Sânpetru (în cea de-a doua etapă) și a colectat peste 10 tone de echipamente electrice și electronice uzate. Cetăţenii din localităţile vizitate de Caravana ECOTIC au fost încurajați să predea corect DEEE-urile și au putut participa astfel la o tombolă cu premii atractive.

Programul celei de-a treia etape a „Stației de Reciclare“ a fost următorul:
 Săcele, 16-18 noiembrie;
 Târlungeni, 19-21 noiembrie;
 Budila, 22-24 noiembrie;
 Teliu, 25-27 noiembrie;
 Prejmer, 28-30 noiembrie.

Până la finalul lunii noiembrie, Caravana ECOTIC a vizitat 15 localități din județul Brașov. Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

Asociația EcoticAlte articole in rubrica Eco-life