MOL România și Fundația pentru Parteneriat au lansat a douăsprezecea ediție a programului „Spații Verzi“ - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

MOL România și Fundația pentru Parteneriat au lansat a douăsprezecea ediție a programului „Spații Verzi“

09 February 2017 - 03:32 PM Eco-life

Programul "Spaţii verzi"MOL România și Fundația pentru Parteneriat au lansat pe 18 ianuarie a.c., la Miercurea-Ciuc, cea de-a douăsprezecea ediție a programului „Spații Verzi“, cea mai veche platformă de responsabilitate socială a MOL România, prin care alocă asociațiilor și organizațiilor un fond anual de 677.000 lei pentru implementarea proiectelor de protecție a mediului.

„MOL România a lansat în anul 2006 platforma de CSR «Spații Verzi», prin care ne-am propus să sprijinim financiar asociații și organizații care au prezentat proiecte de mediu. În același timp, am căutat proiecte care să conțină și o importantă componentă educațională, pentru că în opinia noastră este esențial ca tânăra generație să conștientizeze importanța protecției mediului. Rezultatele primilor 11 ani de activitate vorbesc de la sine despre succesul acestui program. Prin «Spații Verzi», MOL România a sprijinit plantarea a peste 71.966 de copaci și arbuști și a 69.006 de flori în ultimii 11 ani, ceea ce înseamnă, în medie, 17 copaci și 15 flori în fiecare zi. Este un rezultat cu care ne mândrim și pe care îl considerăm cadoul nostru pentru comunitate și, mai ales, pentru generațiile viitoare“, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.

Finanțările acordate de la începutul programului „Spații Verzi“ au depășit 5 milioane de lei și au implicat peste 186.000 de persoane, echivalentul numărului de locuitori ai municipiului Oradea. László Potozky, directorul Fundației pentru Parteneriat, apreciază că succesul la public al programului stă în îmbinarea armonioasă a acti-vităților practice și educaționale de protecția mediului.

Organizațiile neguvernamentale pot depune cereri de finanțare pentru proiecte până la 15 februarie 2017.

Irina TomşaAlte articole in rubrica Eco-life