Gala ECOTIC a premiat câștigătorii ediției a IX-a - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

Gala ECOTIC a premiat câștigătorii ediției a IX-a

07 January 2018 - 03:36 PM Eco-life

Gala Premiilor Pentru Un Mediu CuratGala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, ediția a IX-a, și-a desemnat câștigătorii în cadrul unui eveniment festiv desfășurat în sala Paris a Hotelului Novotel din Capitală. Premierea s-a făcut în prezența a peste 100 de invitați, reprezentanți ai autorităților de mediu, producătorilor, operatorilor și partenerilor ECOTIC, mediului ONG și, desigur, a câștigătorilor din acest an.
Asociaţia ECOTIC

Un număr de 58 de proiecte au fost înscrise în acest an pe www.premiilepentrumediucurat.ro, reprezentând inițiative din întreaga țară pentru toate cele patru categorii de concurs: companii, instituții de învățământ, instituții publice și ONG-uri.

În cadrul premierii proiectelor câștigătoare la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2017, Valentin Negoiță, președintele ECOTIC, a declarat: „Gala din acest an are loc la exact doi ani de la semnarea Acordului de la Paris asupra climei, semnat de 175 de țări, care reglementează măsurile de reducere a emisiilor de CO2. Proiectele pe care le promovează Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat fac implicit parte din categoria inițiativelor menite să protejeze mediul, să contribuie la creșterea calității vieții și la o mai eficientă utilizare a resurselor.

Gala Premiilor pentru Un Mediu Curat

Ne bucurăm că am avut în acest an 58 de proiecte, dintre care juriul a ales câștigătorii ediției 2017 pentru activități lăudabile în direcția îmbunătățirii atitudinii față de mediul înconjurător. Câștigătorii au adăugat astfel în acest an câteva orașe importante pe harta ecologică a României.

Gala Premiilor pentru Un Mediu Curat

Dorim să evidențiem totodată sprijinul primit și în acest an din partea partenerilor noștri, autoritățile de mediu, producătorii, colectorii și reciclatorii din domeniul DEEE, ONG-urile.“

Gala Premiilor pentru Un Mediu Curat

Câștigătorii celor patru categorii ale Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2017 sunt următorii:

 Marele Premiu pentru Instituții Publice: Garda Ecologică Baia Mare
Proiect câștigător: „Baia Mare curată!“;
 Marele Premiu pentru ONG: Asociația Social Trading Urban Place
Proiect câștigător: „Uleiosul“;
 Marele Premiu pentru Instituții de învățământ: Grădinița nr. 11 din Brăila
Proiect câștigător: „Eco grădinița Brândușa“;
 Marele Premiu pentru Companii: Salubritate Craiova SRL
Proiect câștigător: „Protejăm natura. Colectăm selectiv“.

Pentru mai multe detalii, www.premiilepentrumediucurat.ro și www.ecotic.ro. Alte articole in rubrica Eco-life