Programul Spații Verzi finanțează noi proiecte de mediu - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

Programul Spații Verzi finanțează noi proiecte de mediu

12 February 2018 - 02:18 PM Eco-life

Creează-ţi viitorul!MOL România și Fundația pentru Parteneriat au lansat a XIII-a ediție a programului Spații Verzi, iar organizațiile neguvernamentale pot depune cereri de finanțare până la 15 februarie 2018.
Fondurile oferite sunt de 697.000 lei, iar programul cuprinde două componente: Spații Verzi Urbane și Arii Naturale Protejate. Prima vizează proiecte de reabilitarea/crearea unor spații verzi, în paralel cu dezvoltarea unor programe interactive de educație ecologică. Prin componenta Arii Naturale Protejate sunt finanțate proiecte referitoare la problematica ariilor protejate din România, cu scopul de a crește gradul de conștientizare în comunitățile locale. Noutățile ediției sunt includerea unor programe dedicate Săptămânii Europene a Mobilității și Premiul de mediu pentru media, acordat pentru articole sau reportaje despre arii protejate.
La componenta Spații Verzi Urbane suma maximă de finanțare a unui proiect este de 9.000 lei, la cea de Arii Naturale Protejate de 20.000 lei, iar valoarea premiului pentru media este de 5.000 lei.

Irina TomșaAlte articole in rubrica Eco-life