Studenții se implică pentru un mediu curat - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

Studenții se implică pentru un mediu curat

12 June 2019 - 04:42 PM Eco-life

Colectarea DEEE-urilorPe 20 mai 2019 Asociația ECOTIC, în parteneriat cu Universitatea București, Universitatea Politehnică București și Universitatea Ecologică București au dat startul unei noi campanii dedicate studenților interesați de protecția mediului.  ecologic

Proiectul „Studenți pentru un Mediu Curat“ se adresează tinerilor din cele trei instituții de învățământ superior interesați de problematica protecției mediului și dornici să se implice în acțiuni de colectare selectivă și ecologizare. Studenții au fost invitați să se înscrie în perioada 20 - 24 mai a.c. în concursul de protecție a mediului pe site-ul educatie.ecotic.ro.

Competiția are atât o componentă teoretică, solicitând înscrierea unui proiect axat pe protecția mediului de către echipe formate din maxim trei studenți, cât și una practică, și anume colectarea de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE). Primele trei echipe din fiecare universitate care vor obține cele mai mari punctaje vor fi răsplătite de ECOTIC cu premii constând în seturi de echipamente electronice.

„Ne adresăm generației tinere, cea pe care ne bazăm pentru a proteja mediul în viitor și a utiliza în mod eficient resursele naturale și prin intermediul acestui proiect încercăm să contribuim la conștientizarea importanței colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice și electronice“, a declarat Valentin Negoiță, președintele Asociației ECOTIC.
Pentru mai multe detalii, accesați www.ecotic.ro și educatie.ecotic.ro.

Studenţi pentru un mediu curat

Despre ECOTIC
ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006. Asociația pune la dispoziție gratuit recipiente pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii și asigură preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii, trimiteți un e-mail pe adresa logistica@ecotic.ro.Alte articole in rubrica Eco-life