Neversea, primul ambasador al campaniei „Culori pe cale de dispariție“ - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

Neversea, primul ambasador al campaniei „Culori pe cale de dispariție“

08 August 2019 - 03:22 PM Eco-life

WWF la NeverseaCel mai important festival de la malul Mării Negre a fost primul care s-a alăturat ca ambasador al campaniei „Culori pe cale de dispariție“ pe 2 iulie 2019, la mai puțin de o săptămână de la lansarea oficială.
Campania aduce în atenția publicului cinci cauze pentru care WWF acționează în România: protejarea pădurilor, a Dunării și Deltei, a ursului brun, sturionilor și zimbrilor. Platforma www.culoripecalededisparitie.ro își propune să crească în fiecare zi prin atragerea de noi susținători, astfel încât tema protejării mediului și biodiversității să devină un subiect comun de conversație.
„Despre mediu se discută prea puțin, deși bunăstarea noastră depinde de biodiversitate, de diversitatea culorilor și a naturii. Prin prezența la Neversea ne dorim să îi inspirăm pe cei peste 200.000 de iubitori de muzică și culoare ce vor lua parte și anul acesta la festival pentru că la rândul lor ei pot deveni ambasadori ai naturii. Prin gesturi simple care devin obiceiuri sustenabile putem proteja împreună natura“, a spus Hanny Bratu, manager comunicare și fundraising la WWF România.
La rândul său, Edy Chereji, Head of Communication Neversea, a declarat: „Ca organizatori ai celor mai mari festivaluri din România și ai unora dintre cele mai mari din Europa, dorim să dăm un exemplu participanților și din acest motiv în fiecare an facem demersuri pentru a deveni un festival prietenos cu natura și mediul înconjurător, dar și să sprijinim alte proiecte care privesc sustenabilitatea și protejarea naturii. Ne bucurăm de această colaborare cu WWF România și credem că putem contribui la o schimbare pe termen lung“.

ecologicAlte articole in rubrica Eco-life