Evenimente ECO powered by RECICLAD’OR - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

Evenimente ECO powered by RECICLAD’OR

09 August 2019 - 04:17 PM Eco-life

ExtravaCANzaÎn vara aceasta multe organizații de preluare de responsabilități din domeniul ambalajelor s-au implicat în acțiuni de educare și conștientizare pentru crearea în rândul tuturor cetățenilor a unui curent de opinie favorabil colectării selective și reciclării deșeurilor. Reciclad’Or a fost prezent la mai multe evenimente de acest fel.ecologic

Pentru Reciclad’Or, una dintre cele mai importante organizații de preluare de responsabilități din România, luna iulie a fost plină de evenimente. Sub sloganul „Have Fun! Reciclează!“ Reciclad’Or a fost prezent la concertul Bon Jovi care a avut loc în Piața Constituției din București pe 21 iulie a.c., unde pentru încurajarea reciclării în rândul celor câteva zeci de mii de participanți la concert a amplasat containerele „Recycling Boxes“ și un „Green photo corner“ unde oricine a dorit s-a putut fotografia ca susținător al reciclării, al colectării selective a deșeurilor sau ca ecologist convins.

Have Fun! Reciclează!

Reciclad’Or împreună cu organizatorii concertului Bon Jovi, D&D East Entertainment, și-au propus să colaboreze pentru păstrarea unui mediu curat la toate evenimentele ce vor fi organizate în viitor, evenimente ce vor fi ca și acesta „zero poluare“.

ExtravaCANzaCel mai popular sport urban de echipă, baschetul 3x3, inclus anul trecut pe lista disciplinelor olimpice, a fost principala atracție în weekend-ul 9 - 10 iunie 2019 la Palas Mall din Iași. La evenimentul Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball starul naționalei feminine de baschet, Sonia Ursu, a realizat un turneu de excepție, fiind principala marcatoare cu 56 de puncte în cinci partide. Jucătoarea celor de la Știința București a reușit 17 dintre cele 21 de puncte ale echipei sale în finala cu Agro Squad (scor 21-17) și a primit titlul Tissot MVP de cea mai bună jucătoare a turneului. La acest eveniment voluntarii Reciclad’Or le-au vorbit participanților despre importanța reciclării, în special din perspectiva nevoii ca sportul, mișcarea și educația fizică să se facă într-un mediu curat și prietenos.
În campania ExtravaCANza care a avut loc între 12 - 14 iulie și 19 - 21 iulie 2019 pe Plaja Cleopatra din stațiunea Mamaia, Reciclad’Or împreună cu Asociația Alucro au desfășurat o acțiune de colectare a dozelor de aluminiu în rândul turiștilor de pe litoral. Pentru fiecare cinci doze colectate, turiștii au primit o doză de suc, bere sau apă minerală. În schimbul a 20 de doze goale, turiștii au învârtit Roata Reciclării și au câștigat garantat diverse premii: seturi de cuțite de bucătărie și curățătoare de legume, storcătoare de fructe, căști audio, căni termice, vase termorezistente, saltele de apă, pahare de cafea cu capac, sticle de apă cu bluetooth, seturi cosmetice de călătorie, mingi gonflabile, fotolii de apă, tricouri personalizate și multe altele. Alte articole in rubrica Eco-life