1,2 tone de metale furate de la calea ferată au fost recuperate - Legislatie internă, legislatie externă si directive europene | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Legislaţie

1,2 tone de metale furate de la calea ferată au fost recuperate

08 April 2016 - 10:58 AM Legislaţie

În zilele de 10 și 11 martie 2016, peste 550 de poliţişti de la transporturi au verificat 416 de centre de colectare de metale feroase şi neferoase, au depistat 10 infracţiuni și au recuperat 1,2 tone de metale sustrase. Potrivit Poliției Române, totul s-a desfășurat în cadrul unei operațiuni organizată simultan în Europa pentru siguranța transporturilor feroviare. Este vorba despre cea de-a XI-a acțiune internațională RAILPOL, denumită „24 BLUE RAIL ACTION DAY“.

RAILPOL (Reţeaua europeană a forţelor de poliţie feroviare) este o asociaţie internaţională a organizaţiilor statelor membre al Uniunii Europene, cu atribuţii în domeniul menţinerii ordinii şi siguranţei publice în sectorul transporturilor feroviare, iar obiectivul principal al acestei asociaţii este să intensifice cooperarea poliţienească internaţională pe căile ferate, pentru siguranţa călătorilor.

AgerpresAlte articole in rubrica Legislaţie