S-a aprobat Documentul Cadru pentru Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile - Politici & Economie | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Politici & Economie

S-a aprobat Documentul Cadru pentru Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile

07 March 2017 - 02:06 PM Politici & Economie

Dezvoltare urbanăVersiunea finală a Documentului Cadru de Implementare a Dezvoltării urbane durabile - Axa Prioritară 4 Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile, Apel de documente strategice POR/2016/4/, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 a fost aprobată pe 20 ianuarie a.c. prin ordin comun al viceprim-ministrului, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și al ministrului delegat pentru fonduri europene.

Pentru aprobarea documentului a existat o consultare publică, în urma căreia s-au primit și analizat numeroase observații și comentarii.

Documentul se adresează tuturor potențialilor solicitanți ai apelul de documente strategice menționat, cu precizarea că la acesta se adaugă în mod obligatoriu și prevederile Ghidul solicitantului - Condiții generale de accesare a fondurilor în cadrul POR 2014-2020, precum și ale Ghidurilor specifice pentru fiecare prioritate de investiție/operațiune ale Axei Prioritare 4, dacă este cazul.

Potențialii beneficiari au la dispoziție și documentul Orientări privind Axa Prioritară 4 a POR 2014-2020 Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile, cu îndrumări de implementare, îndeosebi privind constituirea și funcționarea Autorităților Urbane la nivelul reședințelor de județ.

ecologicAlte articole in rubrica Politici & Economie