Aprobări de dosare în programele Rabla şi Casa Verde - Politici & Economie | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Politici & Economie

Aprobări de dosare în programele Rabla şi Casa Verde

10 August 2017 - 02:18 PM Politici & Economie

RableAdministrația Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat 376 de dosare în programul Rabla, 19 dosare pentru Rabla Plus și peste 1.000 de cereri de finanțare pentru programul Casa Verde, potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului.

Astfel, în această etapă, în cadrul Programului Rabla au fost acceptate 376 de dosare pentru 920 autovehicule și o contestație pentru un autovehicul. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 19 dosare pentru 65 autovehicule, dintre care 63 autovehicule pur electrice și 2 electrice hibride. În cadrul Programului Casa Verde pentru persoane fizice au fost aprobate 992 cereri de finanțare și 62 de contestații. Listele complete cu deponenții dosarelor aprobate sunt publicate pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla, Rabla Plus și Casa Verde.

Persoanele juridice acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validați în Programele Rabla și Rabla Plus 2017.

Bugetul alocat pentru acest an în cazul programului „Rabla Clasic“ se situează la 180 milioane de lei, iar cel pentru „Rabla Plus“ la 45 milioane de lei.

Persoanele juridice interesate să beneficieze de aceste facilități pot depune dosarele până la data de 29 septembrie 2017.

ecologicAlte articole in rubrica Politici & Economie