Noi prelungiri de termene la AFM - Politici & Economie | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Politici & Economie

Noi prelungiri de termene la AFM

11 February 2019 - 01:21 PM Politici & Economie

Administrația Fondului pentru Mediu a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor de finanțare în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ până la data de 29 martie 2019. Obiectivul Programului îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor cu energie electrică.
De o prelungire până la data de 29 martie 2019 a sesiunii de depunere a dosarelor de finanțare a beneficiat din partea Administrației Fondului pentru Mediu şi Programul care vizează educația și conștientizarea publicului privind gestionarea deșeurilor. Scopul programului este de a informa publicul cu privire la colectarea selectivă a diferitelor tipuri de deșeuri, drepturile și obligațiile ce revin persoanelor fizice în circuitul gestionării deșeurilor, precum și posibilitățile de colectare la nivel local.
În plus, Administrația Fondului pentru Mediu a deschis sesiunea de înscriere pentru validarea instalatorilor în cadrul Programului privind montarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională în perioada 25 ianuarie - 01 martie 2019.

ecologicAlte articole in rubrica Politici & Economie