7,5 milioane de PET-uri și 750 tone de DEEE - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

7,5 milioane de PET-uri și 750 tone de DEEE

08 May 2014 - 12:07 PM Reciclare & Recuperare

Copii la reciclatoarele verziAparatele inteligente puse la dispoziția magazinelor cora din toată țara de către Green Group au colectat în primul an de la instalare, 7,5 milioane recipienți PET și 750 de tone de deșeuri eletronice și electrocasnice (DEEE), în valoare de peste 30.000 de euro. Aparatele oferă în medie 1,17 RON/kilogram pentru un echipament electronic vechi şi 0,05 RON pentru fiecare PET colectat, prin tichete de cumpărături la cora.

Pentru a susține reciclarea și protejarea mediului, magazinele cora din toată țara găzduiesc în perioada aprilie-iunie 2014, evenimentele Iubești mediul? Reciclează! organizate de Corint Educațional, Asociația Corint Pro Lectura și Fundația Lumea cora, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, ca parte a programului „Paşaport pentru cultură“.

Evenimentele au drept scop popularizarea metodelor de reciclare inteligente în rândul elevilor. Primele două evenimente au avut loc pe 5 și 6 aprilie la cora Brătianu și, respectiv, cora City Park din Constanța.

Andrei MincuAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare