ALTEX și ECOTIC premiază implicarea elevilor în programe sustenabile de reciclare - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

ALTEX și ECOTIC premiază implicarea elevilor în programe sustenabile de reciclare

01 July 2014 - 12:31 PM Reciclare & Recuperare

Altex şi Ecotic au împărţit premiiALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, a dat startul premierii elevilor cu rezultatele cele mai bune pe zona proiectelor de reciclare. Astfel cinci elevi cu inițiative de reciclare în proiectul „ECOTIC - Tu reciclezi, noi te premiem“ au fost premiați de către ALTEX cu câte o tabletă LG G Pad 8.3. Inițiativa companiei face parte dintr-o campanie care încurajează reciclarea electrocasnicelor vechi. Programul de buy back inițiat de companie le oferă clienților posibilitatea de primi reduceri pentru achizițiile noi și de a reduce, prin înnoirea tehnologiei, amprenta de carbon a propriilor gospodării.

„ALTEX încurajează atât performanța, cât și activitățile eco. Astfel de inițiative prin care s-au remarcat elevii premiați astăzi, demonstrează cum sustenabilitatea ar trebui să devină o arie de studiu care să se integreze în curriculă pentru a produce rezultate pe termen lung. Vom continua să investim în a-ceastă direcție, atât prin programe proprii, cât și sprijinind astfel de inițiative pentru că în acest mod dovedim importanța unei strategii pe termen lung“, a declarat Dan Ostahie, președinte și CEO ALTEX Grup.

„Programul inițiat de ECOTIC dovedește că rezultatele frumoase ale elevilor nu se opresc doar la note. Adevărata perfomanță stă în viziunea pe termen lung a unor copii de la care putem învăța. Din acest motiv, împreună cu ALTEX am ales să inițiem această campanie prin care să îi premiem pe cei care au făcut din ideea de reciclare o misiune și ne bucurăm că putem să facem asta înainte ca anul școlar să se încheie. Pe această cale dorim să le mulțumim partenerior noștri din cardul proiectului“, a declarat președintele Asociaţiei ECOTIC, Valentin Negoiță.

„LG Electronics susţine iniţiativele care implică comunitatea şi îşi doreşte să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor săi. Produsele LG îmbină inovaţia şi tehnologia pentru o viaţă mai frumoasă şi de ce nu, fără griji, punând în acelaşi timp accent pe protejarea mediului înconjurător. Electronicele şi electrocasnicele LG sunt produse performante, eficiente energetice fără a face rabat de la calitatea şi randamentul funcţiilor lor”, a declarat Bum Seop Lee, preşedinte LG Electronics România.

ecologicAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare