Romprest: „Pre-Colectează selectiv la tine acasă!” - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Romprest: „Pre-Colectează selectiv la tine acasă!”

10 September 2014 - 12:25 PM Reciclare & Recuperare

În prezent, peste 45.000 de locuitori ai Sectorului 1 pre-colectează selectiv la domiciliu. Compania Romprest Service, împreună cu Primăria Sectorului 1 au iniţiat un program menit să faciliteze colectarea selectivă a deşeurilor din ambalaje în rândul populaţiei la nivelul Sectorului 1, axat pe conştientizarea directă a cetăţenilor. „Pre-Colectează selectiv la tine acasă!“ este un program demarat în octombrie 2009 la 23 de asociații de proprietari din zonele Ion Mihalache și Calea Griviței. Programul cuprinde 324 de asociații de proprietari/locatari, 606 scări și peste 20.000 de apartamente.

Până la sfârșitul anului, Romprest și-a propus să extindă proiectul de pre-colectare selectivă la domiciliu și în zona centrală a Capitalei.

Programul „Pre-colectează selectiv la tine acasă“ se derulează în imobilele prevăzute cu tubulatură în vederea evacuării deșeurilor. Firma Romprest colectează aceste deşeuri cu autogunoiere speciale, separat pe fiecare fracţie în parte, în zile dedicate: luni - Plastic şi Metal; miercuri - Sticla; vineri – Hârtie şi Carton.

Andrei MincuAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare