„Reciclarea - Un mod de viaţă!“ la Iaşi - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

„Reciclarea - Un mod de viaţă!“ la Iaşi

10 October 2014 - 02:48 PM Reciclare & Recuperare

Punct organizat de EcoticÎn perioada 10 - 30 septembrie, ECOTIC în parteneriat cu SC Salubris Iași SA, APM Iași și Primăria Municipiului Iași, a organizat campania „Reciclarea - Un mod de viață!“. Prin această acțiune, organizatorii au venit în sprijinul locuitorilor orașului Iași oferind soluții prietenoase cu mediu pentru colectarea separată a echipamentelor electrice și electronice vechi și uzate. În această perioadă au fost deschise încă trei puncte de colectare provizorii, pe lângă cele cinci funcționale pe tot parcursul anului.

Predând la aceste puncte minim 10 kg de echipamente electrice și electronice vechi și uzate sau 3 astfel de deșeuri în perioada mai sus amintită, fiecare cetățean responsabil a primit un accesoriu de sezon.

Aceste cadouri instant sunt disponibile și pentru cei care predau DEEE la punctele de colectare municipale deschise pe toată perioada anului. Detalii despre proiect cât și despre cum pot fi predate responsabil aceste deșeuri găsiți accesând www.ecotic.ro şi www.salubris.ro.

ecologicAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare