Rematholding: peste 100 de milioane euro cifră de afaceri la sfârşitul anului 2014 - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Rematholding: peste 100 de milioane euro cifră de afaceri la sfârşitul anului 2014

12 January 2015 - 01:36 PM Reciclare & Recuperare

Mihai Sofian, directorul general al RematholdingCa în fiecare an și de această dată echipa Rematholding a sărbătorit sfârșitul de an la un club din capitală. În acest an locația aleasă a fost Clubul Floreasca. Și tot ca de fiecare dată, Mihai Sofian, directorul general al grupului, a ținut un discurs în fața angajaților, prietenilor și colaboratorilor participanți la eveniment.

„Sărbătorim împreună cel de-al zecelea an împreună cu grupul Rematholding. După cum știți afacerea grupului nostru a pornit acum zece ani împreună cu un partener german, Grupul Scholz. Am ajuns acum la o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro. Împreună cu colectivul am reușit să facem lucruri frumoase, cum a fost în acest an finalizarea investiției de la Ariceștii Rahtivani după patru ani de muncă comună, obiectiv ce a fost ianugurat în luna iulie a acestui an.

Avem în plan ca împreună cu partenerul nostru, Grupul Rosal, să prelucrăm 1000 de tone de deșeuri municipale lunar. Din datele pe care le avem până acum, încheiem acest an cu un profit de un milion și 400 de mii de euro, ceea ce în situația din ziua de azi este mai mult decât onorabil. Ne situăm pe locul 29 la exportatorii din România și pe locul 22 la antrepenorii români. Am dezvoltat anul acesta o parte din achiziții și după cum se știe ne-am mărit aria de interes în zona Slatina, Craiova și Drobeta Turnu Severin. Anul viitor vom vedea dacă vom cumpăra sau nu aceste obiective din Oltenia. Dar fiindcă mare parte dintre noi suntem născuți în Transilvania trebuie să o spunem că ne interesează și Ardealul, loc unde există încă posibilități. De anul acesta fiul meu, Andrei Sofian, lucrează împreună cu noi și îmi va prelua în scurt timp o parte din problemele mai grele ale societății“, a spus Mihai Sofian.

ecologicAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare