REMATINVEST, cel mai mare reciclator din Transilvania - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

REMATINVEST, cel mai mare reciclator din Transilvania

12 January 2015 - 03:14 PM Reciclare & Recuperare

REMATINVESTRematinvest este una dintre cele mai importante firme din domeniul procesării materialelor reciclabile din România. Cu sediul central în Cluj-Napoca, societatea a fost fondată în anul 2003 cu capital mixt româno-german și a avut la origine Remat-ul Sălaj și grupul german SCHOLZ AG.

Societatea Rematinvest are în prezent baze de prelucrare a deșeurilor reciclabile la Timișoara, Hunedoara, Alba Iulia, Mediaș, Târgu Mureș, Oradea, Zalău, Bistrița, Baia Mare și Satu Mare și puncte de colectare la Lugoj, Arad, Teiuș, Blaj, Aiud, Beiuș, Salonta, Șimleul Silvaniei, Beclean, Jibou, Marghita, Valea lui Mihai și Carei.

În plus, societatea deține două dane portuare, una la Orșova și alta în portul Constanța.

Rematinvest și societățile din grup dispun de două instalații shredder, marca Lindemann, situate în Cluj și Timișoara. Instalația din Cluj, prima de acest fel din Transilvania, a fost inaugurată în anul 2006, are o putere de 820 CP și o capacitate de prelucrare de 20 de tone pe oră. Instalația din Timișoara a fost inaugurată în anul 2009, are 750 CP și o capacitate de prelucrare de 18 tone pe oră. Societatea mai deține: 2 instalații marca STEINERT de separare magnetică a fracției grele, o instalație mobilă de decontaminare a vehiculelor scoase din uz marca SEDA, 3 foarfece hidraulice pentru debitare marca Lindemann, încărcătoare cu greifere de diverse mărimi, excavatoare cu foarfece pentru demolări, prese hidraulice, mori de măcinat mase plastice, containere pentru colectarea deșeurilor, utilaje de încărcare-descărcare și o locomotivă LDH 450.

Rematinvest are stabilit un sistem integrat de management al calității, mediului securității și sănătății în muncă în conformitate cu cerințele standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 și OHSAS 18001:2004.

Continuând politica de investiții începută acum 11 ani, Rematinvest rămâne la ora actuală una dintre cele mai importante societăți de valorificare și reciclare a deșeurilor din România.

ecologic

REMATINVEST
Alte articole in rubrica Reciclare & Recuperare