„Reciclează și te recompensăm“ după trei luni de desfășurare - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

„Reciclează și te recompensăm“ după trei luni de desfășurare

14 September 2015 - 03:40 PM Reciclare & Recuperare

Reciclează şi te recompensăm!În perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2015, CCR REBAT desfășoară, în rețeaua de hipermarketuri Carrefour România, campania de conștientizare a consumatorilor și de colectare a deșeurilor de baterii și acumulatori portabili, „Reciclează și te recompensăm“. Aflată la cea de-a II-a ediție, campania desfășurată de CCR REBAT alături de Carrefour România anunță rezultatele obținute până la data de 1 iulie 2015.

În cele trei luni de desfășurare au fost colectate 2.803 kg de baterii uzate.

Fruntașe la colectarea deșeurilor de baterii sunt hipermarketurile: Carrefour Berceni cu 220 kg colectate, Carrefour Pitești cu 214 kg, Carrefour Cluj cu 196 kg colectate și Carrefour Orhideea cu 182 kg.

Componenta de informare a campaniei urmărește creșterea gradului de conștientizare și responsabilizare ale consumatorului final prin mesaje de informare despre nocivitatea bateriilor și acumulatorilor uzați asupra mediului înconjurător și necesitatea colectării și reciclării acestora.

Pentru fiecare patru baterii uzate sau patru acumulatori vechi colectaţi în cadrul campaniei, în punctele special amenajate de CCR REBAT în hipermarketurile Carrefour, consumatorul primește cadou o baterie nouă de tip R6 marca proprie Carrefour.

Mai multe detalii despre programul „Reciclează și te recompensăm!“ regăsiți pe site-urile www.rebat.ro și www.carrefour.ro.   Alte articole in rubrica Reciclare & Recuperare