„Orașe curate“: Botoșani, o nouă campanie ECOTIC de informare și colectare a DEEE-urilor - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

„Orașe curate“: Botoșani, o nouă campanie ECOTIC de informare și colectare a DEEE-urilor

09 July 2016 - 09:54 AM Reciclare & Recuperare

Au fost premiaţi!„Orașe Curate“, o nouă campanie națională marca ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate în mediul urban, a luat startul pe 1 iunie 2016, la Botoșani. Campania este menită să încurajeze populația din mediul urban să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare ale companiilor de salubritate locale.
Campania a început în orașul Botoșani. Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani și Urban Serv, au lansat „Orașe Curate: Botoșani“, campanie care s-a desfășurat în perioada 1 iunie-3 iulie 2016. Botoșănenii au fost informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Botoșani care a predat un deșeu de minim 10 kg cumulate la unul dintre punctele de colectare Urban Serv a primit un premiu instant, în limita stocului disponibil.

Acestea au fost punctele de colectare Urban Serv și programul acestora:

• Piața Agroalimentară - str. Vârnav, nr. 22, parcare Piața Viilor, în fiecare zi de luni, între orele 9:00 - 16:00;
• Asociația nr. 36 - str. Aprodu Purice, spate magazin Util Gară, în zilele de marţi și joi, între orele 9:00 - 16:00;
• Asociația nr. 63 - str. Independenței, vis-à-vis de Serconf, în zilele de miercuri, între orele 9:00 - 16:00 și vineri, între orele 9:00 - 13:30.

Campania din Botoșani este prima din programul național „Orașe Curate“, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE-urilor în mediul urban.

Asociaţia EcoticAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare