659 tone de becuri, colectate de Recolamp în 2015 - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

659 tone de becuri, colectate de Recolamp în 2015

09 July 2016 - 09:58 AM Reciclare & Recuperare

Bilanţul rezultatelor obţinute în 2015Asociaţia Recolamp şi Greenlamp Reciclare SA au prezentat în data de 15 iunie a.c. „Drumul becului spre reciclare“. În cadrul evenimentului, Asociaţia Recolamp a prezentat rezultatele obţinute în anul 2015. Anul trecut, Recolamp a colectat 659 de tone de astfel de deșeuri, ceea ce reprezintă peste 40% din media vânzărilor pe ultimii trei ani. „Noi am reușit datorită protocoalelor de colaborare pe care le avem încheiate cu peste 10.600 de spații: clădiri de birouri, platforme industriale, magazine, spitale, primării, firme care se ocupă cu iluminat stradal“, a declarat Béla Kovács, directorul general al Asociației Recolamp.

Din păcate doar 15% din echipamentele de iluminat introduse pe piața din România ajung să fie tratate corespunzător după ce acestea nu mai sunt utilizate.

„Principalul nostru partener în ceea ce privește furnizarea de deșeuri provenite din lămpi este Recolamp. Pe ei ne bazăm, deoarece colectarea este o activitate care necesită foarte multă muncă și costuri importante“, a precizat Marius Costache, directorul general Greenlamp.

Ramona BuciuAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare