Premieră naţională! Programul RABLA se suplimentează cu aproximativ 4.000 de tichete - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Premieră naţională! Programul RABLA se suplimentează cu aproximativ 4.000 de tichete

02 August 2016 - 11:36 AM Reciclare & Recuperare

După ce în numai trei săptămâni de la lansarea Programului „Rabla Clasic 2016“ pentru persoane fizice cele 13.000 de tichete valorice au fost epuizate, Ministerul Mediului a hotărât suplimentarea programului cu încă 4000 de tichete.

Astfel, Administrația Fondului pentru Mediu a decis ca suma de 115 milioane de lei alocată inițial pentru persoane fizice să fie suplimentată cu 10 milioane de lei din fondul persoanelor juridice. S-au mai făcut unele ajustări, iar în final persoanele fizice pot primi peste 17.000 de tichete. „În prezent, mai avem în derulare Programul RABLA PLUS, dedicat mașinilor electrice. Suplimentarea bugetului pentru RABLA CLASIC oferă cetățenilor care doresc să achiziționeze o mașină electrică șansa de a beneficia de un discount de aproape 6.000 de euro“, a declarat ministrul Mediului, Cristiana Pașca-Palmer. Programul RABLA PLUS oferă ecotichete de 5.000 de lei pentru mașini electrice hibride și de 20.000 de lei pentru mașini 100% electrice. Persoanele interesate nu sunt obligate să caseze un autoturism vechi, dar dacă dau la schimb o mașină uzată vor obține un discount mai mare.

Irina TomşaAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare