Peste 38.000 de doze au fost colectate în staţiunea Mamaia - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Peste 38.000 de doze au fost colectate în staţiunea Mamaia

09 September 2016 - 05:30 PM Reciclare & Recuperare

ExtravaCANzaÎn perioada iulie-august, turiştii aflaţi pe litoralul românesc au avut posibilitatea de recicla dozele din aluminiu şi de a contribui la menţinerea curăţeniei în locurile de vacanţă. Peste 38.000 de doze din aluminiu au fost colectate pe litoral în cadrul campaniei „ExtravaCANza - Şi mama reciclează!“, derulată de Asociaţia Alucro - Every Can Counts.

„ExtravaCANza - Şi mama reciclează!“ face parte dintr-o amplă campanie dedicată colectării selective a dozelor din aluminiu. Timp de trei weekend-uri (22-24 iulie, 29-31 iulie, 5-7 august), turiştii au luat parte la acţiuni de colectare a dozelor din aluminiu. Plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia s-a transformat în această perioadă într-un adevărat centru de colectare, unde cu ajutorul aparatului inteligent TBRM (Take Back Revening Machine), pentru fiecare cinci doze goale reciclate, turiştii au fost recompensaţi cu o doză plină.

Campania de colectare de pe litoral a fost completată de o serie de activităţi distractive, precum concursuri de fotbal, volei, dans, cât şi sesiuni de painting pentru copii, care i-au făcut pe turişti să se bucure de o ExtravaCANză.

Ramona BuciuAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare