ECOTIC şi PEPCO reciclează! Iar Moş Nicolae premiază! - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

ECOTIC şi PEPCO reciclează! Iar Moş Nicolae premiază!

10 December 2016 - 02:57 PM Reciclare & Recuperare

PEPCOÎn perioada 5 noiembrie - 5 decembrie 2016, ECOTIC a desfășurat o campanie de colectare a bateriilor și jucăriilor electrice uzate în rețeaua magazinelor PEPCO din București.

Dintr-un parteneriat inedit a rezultat o campanie nouă, menită să dea un impuls activităților de colectare și reciclare a deșeurilor electrice și a bateriilor uzate, prin creșterea gradului de conștientizare a oamenilor. Astfel, locuitorii municipiului București au fost informați și încurajați să participe la colectarea deșeurilor amintite, putând preda în oricare dintre cele 13 magazine Pepco din București baterii și jucării electrice uzate.

Fiecare persoană care a predat patru baterii uzate sau o jucărie electrică veche a primit un voucher și a participat la tombola de Moș Nicolae. Premiile pentru fiecare magazin Pepco au fost:
 Premiul I - o tabletă;
 Premiul II - o pereche de căști;
 Premiul III - o baterie externă.

Începând cu anul 2016, țintele naționale de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA) au devenit semnificativ mai mari. În acest context, ECOTIC își continuă eforturile de a dezvolta parteneriate în zone cât mai variate, pentru a atinge un public cât mai larg și a reuși astfel să își atingă obiectivele de informare, educare și colectare. Pentru mai multe detalii, www.ecotic.ro.

Asociaţia EcoticAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare