O iniţiativă Green Group şi ECOTIC: SIGUREC Mobil „te lasă“ fără electronicele uzate - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

O iniţiativă Green Group şi ECOTIC: SIGUREC Mobil „te lasă“ fără electronicele uzate

07 March 2017 - 02:47 PM Reciclare & Recuperare

Sigurec MobilBucureştenii în căutare de soluţii rapide şi fără bătăi de cap pentru predarea spre reciclare a electronicelor vechi au la dispoziţie şi serviciul de colectare din faţa casei, SIGUREC MOBIL, pe lângă metodele clasice de schimb 1 la 1 şi predarea la punctele de colectare dedicate.

SIGUREC MOBIL a fost lansat de grupul de reciclare Green Group în 2015, iar în 2016 ECOTIC s-a alăturat proiectului în calitate de partener, prin campania de colectare a deşeurilor electronice „Omul gospodar reciclează, SIGUREC MOBIL premiază“. După derularea campaniei de la finalul anului trecut, ECOTIC şi SIGUREC îşi continuă şi anul acesta parteneriatul şi acţiunile de colectare a DEEE-urilor din Bucureşti prin SIGUREC MOBIL.

Acest serviciu se adresează locuitorilor Capitalei care au de predat echipamente electrice şi electronice vechi şi alte tipuri de deşeuri şi poate fi accesat din aplicaţia de mobil SIGUREC. Astfel, prin descărcarea aplicaţiei SIGUREC, disponibilă pe sistemele de operare iOS şi Android şi plasarea comenzii în aplicaţie, o camionetă SIGUREC este trimisă să preia deşeurile direct de la domiciliu, oferind recompense pe loc pentru echipamentele predate.

Campania „Omul gospodar reciclează, SIGUREC MOBIL premiază“ a avut ca obiectiv principal dezvoltarea unei atitudini responsabile a populaţiei faţă de deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) care, prin serviciul SIGUREC MOBIL, ajung direct şi sigur în fabricile de reciclare din România. ECOTIC şi Green Group doresc să ofere continuitate acestui proces printr-un parteneriat de lungă durată care să ofere bucureştenilor un serviciu necesar şi eficient de colectare.

„Parteneriatul nostru cu Green Group oferă o alternativă eficientă la modalităţile clasice de colectare separată a deşeurilor electrice şi electronice oferită cetăţenilor Capitalei“, a declarat Valentin Negoiţă, preşedintele ECOTIC.

Asociaţia EcoticAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare