Conferinţa WEEE Forum, Malta 2017 - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Conferinţa WEEE Forum, Malta 2017

03 April 2017 - 05:09 PM Reciclare & Recuperare

MaltaWEEE Forum, asociaţia europeană care reprezintă peste 30 de organizaţii de transfer de responsabilităţi în domeniul gestionării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), împlineşte 15 ani de activitate. Conferinţa aniversară va avea loc în Malta, în perioada 26-27 aprilie 2017.

WEEE Forum, prin organizaţiile membre din domeniul DEEE din Europa, printre care se numără şi ECOTIC, reprezintă interesele a peste 16.000 de producători de echipamente electrice şi electronice în colectarea, reciclarea şi reutilizarea a peste 17,4 milioane tone DEEE. WEEE Forum doreşte a fi un centru de excelenţă în sisteme de gestionare a deşeurilor electronice şi economie circulară.

WEEE ForumConferinţa îşi propune să aducă în dezbatere subiecte precum rolul organizaţiilor de transfer de responsabilităţi şi al producătorilor într-o economie circulară, impactul pe care digitalizarea şi inovaţia în tehnologie îl au asupra gestionării deşeurilor şi modul în care afectează planul de acţiune al Uniunii Europene viitoarele responsabilităţi ale domeniului DEEE.

Participanţii la acest eveniment vor fi reprezentanţi ai Comisiei Europene, ai Guvernului Maltei, producători de echipamente electrice şi electronice, reciclatori şi experţi în domeniu.
Pentru mai multe detalii vizitaţi pagina www.weee2017.com.

Asociaţia EcoticAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare