Un an de la deschiderea Centrului Municipal de Colectare Iaşi - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Un an de la deschiderea Centrului Municipal de Colectare Iaşi

03 April 2017 - 05:13 PM Reciclare & Recuperare

La centrul de colectareCentrul Municipal de Colectare Iaşi (CMCI) s-a deschis în martie 2016 şi a reprezentat o premieră pentru ţara noastră: pentru prima oară, un municipiu avea pe teritoriul său un centru universal de colectare a deşeurilor generate în gospodării private. Peste 40 de tone de deşeuri au fost predate la CMCI de la deschidere.

Centrul Municipal de Colectare Iaşi este rezultatul unui parteneriat între Organizaţia ECOTIC, Primăria Iaşi şi SALUBRIS SA. În acest moment, la CMCI populaţia poate preda uşor, fie cu maşina, fie pietonal, toate tipurile de deşeuri ce se pot genera acasă: electronice uzate, plastic, hârtie, sticlă, mobilier vechi sau nefuncţional, deşeuri din construcții.

Tombola ECO a primăverii 2017, la Iaşi

Pentru a impulsiona şi mai mult ieşenii să colecteze selectiv şi să participe la procesul reciclării, o tombolă aniversară este organizată la CMCI. Astfel, oricine predă la Centrul din Stradela Grădinari nr. 26 din Iaşi cel puţin un deşeu în perioada 10 martie - 10 aprilie 2017, conform regulamentului, va fi înscris automat într-o tombolă cu premii atractive.

Campania este susţinută de Dedeman.

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.cmciasi.ro şi www.ecotic.ro.

Asociaţia EcoticAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare