Rezultatele campaniei „Orașe Curate: Botoșani“ - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Rezultatele campaniei „Orașe Curate: Botoșani“

11 May 2017 - 01:57 PM Reciclare & Recuperare

"Oraşe Curate"„Orașe Curate“, campania națională ECOTIC dedicată colectării echipamentelor electrice și electronice uzate din mediul urban, s-a desfășurat în perioada 1 martie - 7 aprilie 2017 în municipiul Botoșani. Campania a încurajat locuitorii orașului Botoșani să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare Urban Serv SA.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani, Urban Serv SA, APM Botoșani și Modern Calor Botoșani au relansat campania „Orașe Curate: Botoșani“, care s-a desfășurat în perioada 1 martie - 7 aprilie 2017. Cetățenii au fost informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Botoșani care a predat deșeuri de minim 5 kg la unul dintre punctele de colectare Urban Serv SA a primit un premiu instant. Aproximativ 6000 kg DEEE au fost colectate în perioada campaniei și predate spre a intra în fluxul corect de reciclare.

Urban Serv SA a oferit și continuă să ofere serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase.

Prin campania din Botoșani s-a redeschis în anul 2017 programul național „Orașe Curate“, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Pentru mai multe detalii, accesați www.ecotic.ro.

Asociaţia EcoticAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare