„Împreună, se poate“: campanie pentru donații de echipamente IT - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

„Împreună, se poate“: campanie pentru donații de echipamente IT

09 June 2017 - 10:29 AM Reciclare & Recuperare

Împreună, SE POATE!ECOTIC cu sprijinul APDETIC și Rotary Club București Continental, a lansat o campanie de colectare și ulterior de donație de echipamente IT.

Campania, denumită „Împreună, se poate“, se desfășoară în perioada 10 mai - 30 iulie 2017 și se adresează tuturor entităților care doresc să predea echipamente IT.

Unul dintre principiile de bază ale unei societăți sustenabile este reutilizarea. În sectorul IT există un mare potențial de reorientare a echipamentelor (laptopuri, unități centrale și monitoare) dinspre companiile care își înnoiesc periodic dotările către unii beneficiari care au acces mai greu la astfel de echipamente, dar care au nevoie de soluții de digitalizare pentru a facilita accesul la educație.

De aceea, pe 10 mai 2017, ECOTIC a dat startul unei campanii de colectare a echipamentelor IT, campanie adresată tuturor entităților care doresc să predea astfel de echipamente.
Formularul online de înscriere este disponibil pe www.ecotic.ro. Toate laptopurile, unitățile și monitoarele colectate vor merge pe fluxul de recondiționare al partenerilor ECOTIC și ulterior vor fi donate unor școli care nu dețin în acest moment astfel de echipamente.

Asociaţia EcoticAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare