CCR România desfăşoară o nouă campanie de colectare a deşeurilor de baterii şi acumulatori portabili - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

CCR România desfăşoară o nouă campanie de colectare a deşeurilor de baterii şi acumulatori portabili

11 August 2017 - 11:18 AM Reciclare & Recuperare

Noul Tu găseşte putere în reciclareCampania de colectare a bateriilor și acumulatorilor portabili uzați „Noul tu găsește putere în reciclare“ a fost demarată de CCR România alături de Kaufland România şi se desfăşoară între 9 iunie - 31 decembrie 2017.

Campania se adresează consumatorilor finali și se desfășoară în cadrul reţelei de magazine Kaufland România, unde CCR REBAT asigură componenta de colectare la toate punctele Info Clienți din magazine și servicii de gestionare a deșeurilor de baterii și acumulatori portabili (DBA).

„Noul tu găsește putere în reciclare“ urmărește stimularea interesului publicului larg privind colectarea și implicarea activă a populaţiei pentru implementarea unui management ecologic al deşeurilor. Astfel, toți clienții, utilizatori finali, care vor preda 5 baterii uzate la punctele special amenajate din magazinele Kaufland vor primi la schimb din partea CCR REBAT o baterie nouă marca K-Classic.

Prima fază a campaniei s-a desfășurat în perioada 9 iunie - 21 iulie 2017 în cele 12 magazine Kaufland din București, unde au fost colectate peste 150 de kg de baterii uzate. Cea de-a doua fază a campaniei va fi implementată în toate magazinele Kaufland din țară începând cu finalul lunii iulie.

Obiectivul principal al campaniei, pe lângă cel de conștientizare a consumatorilor finali cu privire la necesitatea gestionării ecologice a deșeurilor, îl reprezintă diminuarea volumului de baterii și acumulatori portabili uzați prin colectare specializată.

CCR REBAT premiază responsabilitatea față de mediu. Valoarea totală a premiilor va fi de minimum 35.000 lei. Nu sunt incluse în campanie bateriile tip pastilă.

Mai multe detalii pe www.rebat.ro şi www.kaufland.ro.

ecologicAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare