Mulți turiști de pe litoral au înțeles de ce contează reciclarea dozelor de aluminiu - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Mulți turiști de pe litoral au înțeles de ce contează reciclarea dozelor de aluminiu

01 September 2017 - 03:27 PM Reciclare & Recuperare

Reciclarea dozelor din aluminiuTuriștii care își petrec vacanța pe litoral au devenit mai atenți la ce lasă în urmă. Campania de conștientizare „ExtravaCANza - Și mama reciclează!“, desfășurată de Every Can Counts România la sfârșitul lunii iulie 2017, a contribuit la colectarea a 1500 de kilograme de doze din aluminiu, de trei ori mai mult decât ediția din anul trecut. Cu ajutorul unui aparat inteligent de reciclare a dozelor, turiștii din stațiunea Mamaia au colectat dozele pe care le-au consumat, contribuind astfel la păstrarea curățeniei pe litoral și la valorificarea materialelor pentru producerea de noi ambalaje din aluminiu. În cele nouă zile de campanie au fost oferite peste 14.000 de premii participanților la acțiune.

La actuala ediție, peste 15.000 de turiști au fost informați cu privire la desfășurarea campaniei și s-au implicat în acțiunile desfășurate: colectare de doze, activități sportive și de divertisment.

„Ediția din acest an a campaniei «ExtravaCANza - Și mama reciclează!» este de departe cea mai importantă din punct de vedere al cantităților de doze colectate. Ne bucurăm că am colectat de trei ori mai mult decât în anul precedent și continuăm să facem reciclarea mai ușoară nu doar pentru turiști, ci pentru toată lumea“, a declarat Adina Magsi, director general Alucro – Every Can Counts România. „ExtravaCANza - Și mama reciclează!“ face parte dintr-o amplă campanie națională destinată informării publicului, colectării și reciclării dozelor din aluminiu. Mai multe detalii despre reciclarea dozelor sunt disponibile pe www.everycancounts.ro.

ecologicAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare