Au început înscrierile la Can Art&Design Festival, ediția a IV-a - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Au început înscrierile la Can Art&Design Festival, ediția a IV-a

11 November 2017 - 12:46 PM Reciclare & Recuperare

Can Art Design FestivalCan Art&Design Festival a deschis înscrierile pentru cea de-a patra ediție a concursului în care elevi, studenți, absolvenți ai facultăților de design și specialiști în design grafic își pot demonstra creativitatea arătând ce înseamnă reciclarea pentru ei. Înscrierile se fac până pe 19 noiembrie 2017 pe www.canartdesignfestival.ro, iar câștigătorii vor fi premiați în cadrul unei gale organizate de Every Can Counts, singurul program din România dedicat exclusiv colectării și reciclării dozelor din aluminiu.

În perioada 27 septembrie - 19 noiembrie, pasionații de design își pot pregăti lucrările pentru Can Art&Design Festival, un concurs-eveniment organizat de Asociația Alucro, care își propune să atragă atenția asupra reutilizării aluminiului, un material care poate fi reciclat la nesfârșit fără a-și pierde proprietățile.

La fel ca la edițiile precedente, concursul are patru secțiuni: Can Bag Design, Design, Hand-made Adulți şi Hand-made Copii. Tema pentru secțiunea Can Bag Design este realizarea unui design de sacoșă care să ilustreze reciclarea dozelor din aluminiu. La secțiunea Design, participanții trebuie să propună un obiect care să fie funcțional și să valorifice dozele din aluminiu. Pentru secțiunile Hand-made Adulți și Hand-made Copii, tema este „Can City“ și constă în reproducerea unui element care face parte din arhitectura unui oraș.

Jurizarea lucrărilor va avea loc între 20-26 noiembrie, publicul va vota pentru premiul de popularitate între 27 noiembrie și 4 decembrie, iar anunțarea câștigătorilor se va face pe 5 decembrie 2017.

Detalii pe www.canartdesignfestival.ro, iar pe www.facebook.com/CanArtDesignFestival se găsesc sugestii de obiecte și fotografii cu lucrări din edițiile precedente.

Irina TomșaAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare