Program de fidelizare la Centrul Municipal de Colectare Iași - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Program de fidelizare la Centrul Municipal de Colectare Iași

11 May 2018 - 01:22 PM Reciclare & Recuperare

Iaşiul meu curatCentrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016 ca centru municipal universal de colectare a deșeurilor din gospodării private, primul de acest fel din România. Situat pe Stradela Grădinari nr. 26 din Iași, centrul colectează deșeuri de la mii de ieșeni dornici să transforme Iașul într-un oraș responsabil și civilizat.  ECOTIC

Centrul Municipal de Colectare Iași este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași şi SALUBRIS SA. La CMCI populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă.

Ce deșeuri se pot preda la Centrul Municipal de Colectare din Iași?

În toate gospodăriile se generează plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional, echipamente electrice stricate sau deșeuri din construcții. Iașul își ajută locuitorii să facă o alegere responsabilă, punându-le la dispoziție CMCI: o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menită să dea o direcție civilizată și prietenoasă cu mediul deșeurilor reciclabile care altfel ar ajunge la groapa de gunoi.
Pe 5 aprilie 2018 s-a dat startul unei noi campanii de încurajare a ieșenilor să predea corect deșeurile spre reciclare prin lansarea unui program de fidelizare și a unei tombole cu premii atractive.

Cardul de fidelitate CMCI, pentru un oraș cât mai responsabil

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze selectiv și să participe la procesul reciclării, CMCI a lansat un program menit să crească frecvența vizitelor ieșenilor în locație. Astfel, Centrul Municipal de Colectare Iași oferă vizitatorilor un card de fidelitate nominal. La fiecare patru vizite, ieșenii vor primi cadou o umbrelă, iar primii 100 de participanți la campanie vor fi înscriși într-o tombolă cu premii atractive: 10 carnete de tichete în valoare de 200 lei.
Pentru mai multe detalii, vizitați www.cmciasi.ro și www.ecotic.ro. Alte articole in rubrica Reciclare & Recuperare