Vârful tehnologiei în prelucrarea deşeurilor din demolări - Stiinţă & Tehnologie | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Stiinţă & Tehnologie

Vârful tehnologiei în prelucrarea deşeurilor din demolări

05 May 2016 - 04:03 PM Stiinţă & Tehnologie

ConcasorRUBBLE MASTER, o companie austriacă, cu sediul în Linz este un actor important al industriei echipamentelor de reciclare. Cu o istorie de peste 25 de ani, RUBBLE MASTER s-a remarcat prin adaptarea continuă şi în profunzime la cerinţele speciale ale utilizatorilor din această industrie caracterizată de cerinţe speciale, unele chiar unice. Acest lucru s-a realizat printr-o continuă investiţie în inovaţia tehnologică.

Echipamentele RUBBLE MASTER Compact Crushers folosesc un concept inovativ, poziţionat la nivel de produs premium, fiind concepute să permită utilizatorilor operarea acestora în activitatea de reciclare într-un mod eficient. Materialele care pot fi procesate sunt de o natură diversă: de la cărămidă la asfalt şi beton, cu aplicaţii speciale precum sticla. Chiar şi cele mai restrictive condiţii de lucru pot fi îndeplinite de către echipamentele RM: acestea pot lucra în cadrul proiectelor de construcţie de tuneluri sau în mine, putând fi acţionate electric (în detrimentul motorului diesel).

Concasor

Principiul de funcţionare RUBBLE MASTER GO!, brevetat de către Rubble Master, s-a dovedit un real succes, acesta fiind perfect pentru toţi operatorii, începători sau avansaţi, fiind bazat pe un pricipiu simplu: operare intuitivă.

Panoul de control

Gama de concasoare RUBBLE MASTER cuprinde echipamente pe şenile sau şasiu tip sanie, funcţionarea făcându-se cu motorizare diesel sau motoare electrice. Greutatea operaţională a gamei este cuprinsă între 12 şi 29 tone, iar productivitatea, în funcţie de tipul de material, între 50 tph şi 200 tph. Gama de concasoare este deservită de o gamă de staţii semimobile de sortare, capabile să producă trei sau patru sorturi. Staţiile sunt puse în funcţiune prin alimentare de la concasor. De asemenea, pe banda de evacuare a materialului concasat se poate instala un ciur cu unul sau două nivele, acesta sortând materialul procesat şi având posibilitatea de recirculare. Toate staţiile de concasare sunt dotate cu separatoare magnetice, ceea ce le permite să opereze în aplicaţiile de reciclare în care este necesară îndepărtarea materialelor feroase din materialul concasat.

Deşeuri prelucrate

„Bijuteria coroanei“ în gama RUBBLE MASTER este staţia mobilă de concasare RM V550, o combinaţie ideală între con şi impactor vertical, capabilă să proceseze sortul 8-16 mm rezultat din demolări şi să-l transforme în sort 0-4 mm.

Distribuitorul autorizat RUBBLE MASTER în România este compania Terra România Utilaje de Construcţii SRL, Şos. de Centură nr. 11, Tunari, Ilfov.Alte articole in rubrica Stiinţă & Tehnologie